Sari la conținut

Atelier de dezvoltare personală pentru adulți: VOCEA MEA CONTEAZĂ

Călătoria explorării VOCII CARE CONTEAZĂ a luat naștere din nevoia mea de regăsire a propriei voci cu ani în urmă. Iar prin munca terapeutică cu oamenii, mici și mari, am descoperit cât de mulți pot rămâne ”fără voce” atunci când sunt judecați, criticați, rușinați și cum acest lucru blochează capacitatea lor de exprimare autentică. Fie rămân ”fără voce”, fie nu și-o mai ”aud”.

Prin proiectul ”VOCEA MEA CONTEAZĂ”, îmi doresc să ajut și alți oameni să își regăsească propria voce, dincolo de judecăți, de critici, de vocile altora. Așa că vreau să te invit într-o călătorie de explorare și cunoaștere a vocii tale, pentru că și tu ai o VOCE. O VOCE CARE CONTEAZĂ! Este o călătorie așezată sub forma unui atelier experiențial de dezvoltare personală, ce va dura 3 ore, în care vei putea începe descoperirea sau redescoperirea vocii tale interioare.

Devenind un curent foarte actual, dezvoltarea personală poate fi dificil de diferențiat în comparație cu diversele demersuri pe care oamenii le fac pentru a se dezvolta (cursuri, teatru, film, lectură, workshop-uri etc). Motiv pentru care este necesar de clarificat ce este dezvoltarea personală în context și cu suport psihologic.

Conform Iolandei Mitrofan, președinte al Societății de Psihoterapie Experiențială Română (SPER), școală în care eu m-am format, dezvoltarea personală în context psihologic este definită ca un ”proces ce presupune armoziarea și unificarea Eu-Sine, optimizarea și autotransformarea creatoare, marturizarea psiho-spirituală a persoanei, indicatorii săi fiind conștientizarea extinsă de sine, potențarea propriilor capacități evolutive, redimensionarea, integrarea și redirecționarea responsabilă și eficientă a propriului scenariu de viață și a dinamicilor evolutive, relaționale și colective”.

Cu alte cuvinte, dezvoltarea personală are rolul de a determina o persoană să dobândească resursele de care aceasta are nevoie, să îți depășească limitele psihologice și, în acest fel, să-și poată crește calitatea vieții.

Această călătorie este pentru tine dacă:
– eviți sau te abții, în mod repetat, din a-ți spune părerea și ideile;
– atunci când te exprimi ai sentimentul că ”nu ai fost tu însuți/însăți”;
– își este teamă că vei fi judecat(ă) sau interpretat(ă) greșit odată ce îți vei face vocea auzită;
– eviți să te exprimi în orice mod ți-ar fi potrivit: cântatul, pictatul, desenatul, scrisul;
– vrei să descoperi emoțiile/evenimentele din viața ta care te blochează în a te exprima și să le depășești;

Când? Sâmbătă, 18 mai, orele 15:00 – 18:00
Unde? București, Bulevardul Națiunile Unite, nr 8
Durată: 3 ore
Număr participanți: 5-10 participanți
Cost: 200 RON, iar dacă achiți până la data de 12 mai, vei plăti doar 180 RON 😊
Taxa de participare se achită în contul: RO82 INGB 0000 9999 1280 4599
Titular: Andrei Florina-Daniela – Cabinet Individual de Psihologie
Detalii plată: Atelier de dezvoltare personală

Cine va suține atelierul?
Sunt psiholog și consilier psihologic autonom, cu formare în Psihoterapia Experiențială Unificatoare și voi fi ghidul tău în această călătorie.
 
Te aștept cu drag și curiozitate să-ți cunosc VOCEA! Acea VOCE CARE CONTEAZĂ!