Sari la conținut

Despre mine

Am pătruns în lumea consilierii și psihoterapiei într-o perioadă în care începusem propriul proces conștient de autoexplorare și am fost fascinată de complexitatea lumii interioare pe care o descopeream.  Ulterior, prin practică și conectarea cu oamenii, am înțeles că această lume mă ”chemase” dinainte ca eu să devin conștientă de acest lucru de fapt. Este o chemare care deschide infinite orizonturi pentru mine, în special cu ajutorul întrebărilor pe care mi le pun permanent.

Și tu ai întrebări despre tine, despre viața ta, despre relațiile cu ceilalți sau despre relația cu copilul tău ori despre relația de cuplu ? Și eu, la fel ca tine, mi-am pus multe întrebări de-a lungul timpului și continui acest proces, deoarece cred cu tărie că întrebările deschid orizonturi noi și ne ajută să pătrundem în explorarea lumii noastre interioare și exterioare. 

Știu că nu este ușor să le punem. Deloc! Dar merită! Și înțeleg acest lucru nu doar din practica mea cu oamenii de câțiva ani, de la care învăț continuu, ci și din propriul proces psihoterapeutic. Este un proces care mă ghidează spre a fi un om și un profesionist mai bun pentru tine și pentru toți cei care aleg să se lase ghidați de sprijinul meu în procesul lor de autocunoaștere și vindecare.

Ca să te ajut să mă cunoști mai bine, am să îți povestesc mai multe despre experiența mea profesională aici