Sari la conținut

Testimoniale

Testimoniale

recenzii psiholog
”Am participat la multe astfel de ateliere de dezvoltare personală, dar acesta este primul susținut de Flori la care particip și cu siguranță nu o sa fie ultimul! Atelierul a durat 3 ore și pot spune că au zburat, materialul a fost foarte bine structurat și exercițiile bine alese, astfel încât fiecare participant să aibă timp să-și facă auzită vocea. Apreciez foarte mult cât de bine a fost ales grupul și cât de frumos au reușit activitățile să ne unească și să ne facă să descoperim puterea lui! A fost un atelier care a avut cap și picioare, adică am setat obiective și am evaluat la final ce am reușit să parcurgem! Totul a fost atât de intens și a mers atât de adânc, încât eu am plecat și cu o temă acasă, un aspect la care nu mă gândisem până acum și pe care mă bucur că l-am descoperit, un aspect la care voi începe să lucrez cât mai degrabă. Îți mulțumesc, dragă Flori, pentru acest atelier, este mai mult decât un atelier și sper că vei reuși să îl organizezi măcar pe durata a două zile! P.S. Multumesc frumos și Talentelor culinare care au împărțit cu noi dulciuri de casă!”
Anca Ș
Feedback atelier VOCEA TA CONTEAZĂ
"Este deja al doilea atelier ținut de Florina la care merg, și singurele de genul acesta la care am avut curajul să merg, pentru că au fost ținute de ea. De fiecare dată m-am simțit vulnerabilă în primă fază, ceea ce îmi este foarte greu să fac, mai ales de față cu alți oameni pe care nu-i cunosc. Însă, spunându-ți povestea și ascultându-le și pe ale celorlalți, ajungi să simți că aceștia nu sunt chiar atât de străini și nu treci numai tu prin anumite lucruri, iar asta vă leagă. Ceea ce e și mai frumos este că în 3 ore ajungi să te conectezi cu niște oameni, cum eu n-aș reuși, probabil, nici în câteva luni. Acest atelier m-a ajutat să îmi conturez și să îmi cunosc mai bine vocea atât interioară, cât și cea exterioară. Îi sunt recunoscătoare Florinei pentru modul în care a gândit acest atelier și cum ne-a făcut să ne simțim, cât și participantelor care mi-au ascultat și mie vocea și cu care am reușit să rezonez pe mai multe planuri. Toate ați fost avut niște voci minunate pe care sper să le mai aud curând! Vă îmbrățișez strâns!” ❤️
Oana M
Feedback atelier VOCEA TA CONTEAZĂ
”Am creat o conexiune foarte frumoasă cu celelalte participante de la atelier. M-am bucurat să cunosc oameni așa deosebiți. În primul rând am realizat încă o dată că nu sunt singură, că problemele mele au o rezolvare și că merit să îmi fac vocea auzită indiferent de circumstanțele care m-au condiționat cândva să o ascund. Îi mulțumesc lui Flori pentru o organizare bine pusă la punct, exerciții alese cu grijă. Am simțit-o ca pe un prieten/terapeut/îndrumător pe tot parcursul atelierului. Și cel mai important, m-am simțit în siguranță să fiu acolo și să vorbesc!”
Etelca.N.
Feedback atelier VOCEA TA CONTEAZĂ
”A fost minunat! Pentru mine a fost prima dată când am participat la un atelier de acest fel. Un grup foarte bine structurat, un spațiu sigur în care am putut discuta și să ne simțim ascultate, apreciate, ”îmbrățișate”. Mulțumesc, Flori, pentru această ocazie. De-a dreptul superb! Și aștept, cu nerăbdare, următoarea ocazie!”
Etelca N.
Feedback atelier ”Cum să spun NU?”
”Flori, îți mulțumesc foarte mult! M-am simțit foarte bine și mă bucur mult că am venit! Sper să mai faci ateliere de genul, n-am să mai stau pe gânduri!”
O.M
Feedback atelier ”Cum să spun NU?”
”Să spun NU cu și în liniște este ceea ce am luat azi de la psiholog Florina Andrei”
Liliana.T
Feedback atelier ”Cum să spun NU?”
"De 5 ani am tot fost la diverși psihoterapeuți cu tot felul de abordări care pe alocuri am zis că mi se potriveau, pe alocuri, totuși, nu. În cele din urmă , spre norocul meu, pentru că îmi cam pierdusem speranța, am întâlnit-o pe Florina. La început eram foarte stresată, veneam cu inima bubuind, agitată, dar Florina știa cum să mă liniștească de fiecare dată. Mi se pare incredibil că se poate adapta în orice situație cu superputerile ei de psihoterapeut, empatie și multă rabdare. Deja după cam 4 luni de când lucram împreună încep să vad schimbări în relațiile mele cu alți oameni sau felul în care gândesc. Mi-a deschis ochii din multe puncte de vedere. De multe ori mă simțeam singură, în întuneric, fără să știu ce să fac sau dacă mai pot face ceva, dar acum, de când o am alături, atât în ședințele de terapie, cât și în momentele când nu e fizic cu mine, mă gândesc la ce mi-a spus să fac: să văd cum mă simt, de ce mă simt așa și ce pot face să-mi fie mai bine în acel moment. Mi-a dat o "lanternă" cu mai multe lumini colorate ca să-mi continui drumul în întuneric până se va lumina din nou. Încep să îl văd mai bine decât acum 4 luni. Nu știu daca reușesc mereu să-i spun sau să-i arat cât de recunoscătoare îi sunt, dar sper s-o fac sub această formă de recenzie. O recomand cu încredere, este un om și un psihoterapeut minunat!
Oana M
“Despre Flori am doar cuvinte de laudă. Este un om minunat, profesionist și atent, care știe ce să spună în orice situație și care m-a învățat că nu e niciodată greșit să fiu eu. Nu am cunoscut niciun mediu în care să mă simt așa de în siguranță și de înțeleasă până când nu am pășit în cabinetul ei. Ușor-ușor redobândesc un echilibru în viața mea alături de Flori, fără presiuni inutile și prejudecăți, dar și cu momente de încurajare venite din partea ei atunci când știe că pot să dau mai mult pentru a progresa în procesul meu de vindecare. Aștept cu bucurie fiecare ședință pentru că sentimentul de liniște care îmi rămâne în suflet la final este de nedescris. Mulțumesc pentru susținere și înțelepciune!”
Adelina T.
"Am găsit în Florina ghidul de care aveam atâta nevoie! M-a ajutat să fac lumină în mintea mea, să revin cu picioarele pe pământ, m-a învățat să mă ascult mai bine și, datorită ei, acum fac alegeri mai bune pentru mine. Este calmă, blândă și empatică, un om minunat!"
Florrie O
"Am ajuns la Flori printr-o recomandare și a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în momentele în care nu mă mai regăseam și moralul meu era extrem de căzut. Este un om deosebit, implicat și cu mult profesionalism. Încă de la prima ședință m-am simțit în largul meu, iar cu ajutorul ei am reușit, treptat, să înțeleg lucruri despre mine, să imi recapăt încrederea în sine și să mă accept"
Alina S
"Din prima secundă când am vazut-o am știut că mă va ajuta să scap de anxietate. Este greu sa găsești o persoană care să îți ofere îndrumare în viață. Am ajuns la Florina într-un moment delicat al vieții, simțeam că nu pot gestiona situația în care mă aflam. Pentru mine terapia online mi-a adus multă claritate, am căpătat încredere în propriile forțe, am reușit să gestionez tremurul interior, am primit suport în lupta cu insomniile. Mulțumesc, Florina! Recomand cu tot sufletul!
Rodica M
" E fain să știi că nu ești singur cu problemele tale, e fain să știi că ai un om suport, care te ajută să îți găsești răspunsurile de care ai nevoie. "
Anca N
" Flori este un om cu un suflet minunat! Succesul înseamnă și numărul persoanelor pe care le ajuți și nu foarte mulți oameni sunt înzestrați cu acest dar! "
Daniela I
" Mulțumesc foarte mult pentru ajutorul oferit fiului meu. A fost impresionant modul în care ați lucrat cu el și cum a înflorit după doar câteva ședințe cu dvs! ”
Dobre B
" Apreciez foarte mult implicarea dvs și dorința de a găsi o soluție și a ajuta un copil să-și găsească propria cale, iar pe ceilalți de a-l accepta așa cum este, chiar dacă “nu corespunde imaginii pe care și-au creat-o” adulții din jurul lui. E foarte greu, dar sunt momente în care am sentimentul că pot! "
Anca T
" Dragă Florina! Ai fost așa un sprijin pentru mine în vremuri foarte dificile! Niciodată nu m-am simțit așa încurajată, sprijinită, apreciată cum m-am simțit datorită ție. Ai o meserie în care profesionalismul trebuie îmbinat cu harul, cu iubirea de oameni. Tu le ai pe toate! "
Roxana M
"Florina este un om cald și un specialist dedicat muncii sale. Foarte activă, lucrează delicat, cu empatie și atenție îndreptată către omul din fața ei; te încurajează și susține, îți oferă încredere și te ajută să descoperi "frumosul" din tine; extrem de implicată în tot ceea ce face și alături de oamenii cu care lucrează. Este un profesionist! Și cum poate fi mai potrivit, pentru fiecare dintre noi, să fie omul care ne este alături în procesul personal de cunoaștere și dezvoltare?"
Andreea N
" Atunci când lucrăm cu noi, stăm față în față cu vulnerabilitățile, fricile, umbrele trecutului nostru, cățărate de atâția amar de ani pe spatele nostru. În cabinet dai jos frică cu frică, vulnerabilitate cu vulnerabilitate, le măsori din priviri, stai de vorbă cu ele. Le dai pe toate jos ca pe niște haine ponosite, care nu te mai reprezintă. Este un drum greu, inițiatic, plin de dorința de a gasi esența din interiorul tău. Florina este un terapeut fantastic care te vede, te ține de mână și drumul tău nu mai pare așa de imposibil, desi e tot al tau, curajul prins începe să îți crească aripi "
Anca S
" Un om minunat și un profesionist care te poate ghida să îți pui întrebările potrivite, să găsești răspunsuri la acestea și să te cunoști mai bine. Prin empatia, calmul, deschiderea și prietenia de care dă dovada, Florina te eliberează de eventualele temeri sau bariere pe care le ai legate de mersul la psiholog, îți oferă instrumentele necesare și te ghidează în procesul de vindecare. Atât timp cât ai ajuns pe această pagină înseamnă că ai făcut deja primul pas în direcția potrivită. Recomand cu încredere o ședință pentru a vedea până unde poti ajunge."
Daniel D
"O recomand pe Florina cu toată încrederea. Este atât un profesionist excepțional, cât și un om extraordinar. Călătoria interioară de descoperire și vindecare este mult mai ușoară și eficientă atunci când ea este ghidul tău. Cu empatie, atenție la nevoile celuilalt și cu blândețe, reușește să te ajute să dai sens chiar și celor mai dificile situații și, mai ales, să îți accesezi resursele personale pentru a-ți trăi viața așa cum ai nevoie. Îi sunt profund recunoscătoare și îi mulțumesc pentru fiecare "aha" și pentru modul în care reușește mereu să fie lângă mine în călătoria mea"
Romina P
"Dragă Flori, Îți mulțumesc. Îți mulțumesc că mă asculți, cu adevărat. Îți mulțumesc că ești alături de mine. Îți mulțumesc că ai creat un spațiu sigur în care să putem lucra. Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea atunci când am avut nevoie de cineva care să mă sprijine, să mă ajute să trec o punte peste un moment extrem de dificil din viața mea. Îți mulțumesc pentru că ești așa cum ești – terapeut, prietenă, sprijin emoțional, autentică, minunată. Nu este de ajuns să îți mulțumesc, pentru că aceste cuvinte exprimă mult prea puțin recunoștința mea pentru bunătatea de care ai dat dovadă. Meseria pe care ai ales-o este, de fapt, adevărata ta chemare, se vede cu ochiul liber. Și mă simt extrem de norocoasă că te-am întâlnit"
Alexandra N
"Uneori ne pierdem în tumultul vieții și cu greu reușim să ne întoarcem la noi, însă atunci când ai ca ghid un terapeut cu o experiență ca a Florinei, drumul către tine devine mai ușor. Cu profesionalism, dăruire și vocație m-a ajutat să fac lumină în colțuri întunecate din sufletul meu, să găsesc sens acolo unde nu credeam că există, să mă redescopăr și să mă reîntorc la mine. Mulțumesc, Florina! O recomand cu bucurie și căldură!"
Roxana S
"Florina, bunătatea, perseverența, curiozitatea sau zambetul tău sunt doar cateva din calitățile tale, care mi-au oferit încrederea în a mă descoperi și a mă cunoaște mai bine. În plus, discuțiile avute în timpul ședințelor de terapie mi-au fost pline de sens și ajutătoare în acele momente grele prin care am trecut la ceva timp dupa întreruperea ședințelor, oferindu-mi energia necesară pentru a trece mai ușor prin diversele provocări avute. Multumesc pentru suportul oferit, fiind recunoscător pentru toate momentele trăite în decursul ședințelor”
Ovidiu B
Am găsit-o pe Florina printr-o recomandare într-o perioadă destul de dificilă din viața mea, mă simțeam pierdută și dezamăgită de mine. Am fost puțin sceptică, nu știu dacă din cauza faptului că nu mai ajunsesem la psiholog până atunci sau din neîncrederea mea în oameni, dar am fost plăcut surprinsă de conexiunea pe care am avut-o încă de la bun început. Din Decembrie 2022 colaborez cu Florina și sunt foarte mândră de evoluția mea și nu numai, de răbdarea și înțelegerea de care Florina a dat dovadă și continuă să nu mă dezamăgească. O mare parte din ședințele noastre au loc online datorită faptului că eu nu locuiesc în România, dar asta nu înseamnă că nu mă simt de fiecare dată fix la locul potrivit pentru o nouă întâlnire în drumul aceasta al meu de a mă descoperi și accepta. Felul ei de a aborda fiecare situație și a se adapta în funcție de ședințele noastre dă dovadă de multă muncă și profesionalism. Am avut ocazia și de a ne întâlni față în față de câteva ori, este o energie extraordinară și o altfel de experiență. O recomand cu drag💙 La o colaborare cât mai lungă îmi doresc!
Ana Maria G